Az új formula kétszer erősebb, mint bármely egykomponensű előmosási termék. Nincsen másik autó tisztítószer ami ilyen erős lenne.

 Perfect Wash

Az új szuper hab formula kétszer olyan erős, mint bármely egykomponensű előmosási termék. A nagy teljesítményű hatása nem hasonlítható össze más tisztítószerrel.

 Perfect Wash Megafoam

Nagy habzású előmosási termék. Ez kifejezetten arra a célra készűlt hogy, eltávolítsa a forgalmi film réteget és a legellenállóbb szennyeződéseket.

 Poker

Nagy habzású előmosási termék. Erős tisztító hatás; védi az autó festékét.

 Sundet

Koncentrált termék sav-bázissal; használható alumíniumon, vas oldalfalon és műanyag alkatrészeken.

 Super Allunet

Nagy koncentrációjú előmosó hab az autók külsejéhez, teherautók és ipari járművek tisztításához. Nagyon gyors zsírtalanító hatás.

 Super Car Cleaner Denso

Nagy teljesítményű előmosó a külső felületekhez: autók, teherautók, ipari járművek. Nagyszerű kézi mosáshoz, gyorsan tisztít szivacsozás nélkül is és fényes felületet hagy.

 Super Car C. Brillantante

Kiváló minőségű mosószer termék. Gyorsan tisztítja az autókat, teherautókat, közúti tartálykocsikat és ponyvákat.

 Super Lava Teli Mono

Kiváló minőségű mosószer termék. Gyorsan tisztítja az autókat, teherautókat, közúti tartálykocsikat és ponyvákat.

 Super Lava Teli M. Ver. B

Többcélú tisztítószer minden féle nehéz járművekhez: fülke, alváz, ponyvák és felnik. Könnyen old bármilyen szennyeződést, olajat, zsírt és film réteget, tiszta és fényes felület hagy foltok nélkül.

 Lava Camion

A termék sav-bázisú; használható alumíniumon és vas oldalfalon.

 Allunet

Habos előmosó kiváló ár / minőség arányban a kiegyensúlyozott mosáshoz, szivacsozás nélkül habosító rendszerrel. Sűrű és még nedves habot hoz létre az egyenletesebb és gyorsabb detergens hatás kedvéért.

 Resa Plus Foam

Különösen ajánlott a vastartalmú maradékanyagok eltávolítása az új autók és konténerek felszínéről, mint például a vonaton szállított járműveknél.

 Leva Smog

Erősen habzó koncentrált előmosószer autók külső felületéhez, teherautókhoz és ipari járművekhez.

 Mega Conc Schiuma