A gyár, ahol termékeink készülnek

A Fra-Ber Srl. 1992-es alapítása utáni egyik jelentős mérföldkő az új gyár felavatása volt a 2019-es évben. Az alábbi bejegyzésben bemutatjuk a gyárat, ahol termékeink készülnek, illetve ahol a fejlesztés végbemegy.

Az új, 10000 négyzetméteres épületben kap helyet a gyártás, a fejlesztés, valamint az adminisztráció egyaránt.

A gyár kívülről

Az új gyárban az ISO9001 és ISO14001 tanúsított minőségirányítási rendszer a garancia arra, hogy minden termékünk a legmagasabb minőségben készül. A gyártás minden szakaszát, az alapanyagok beérkezésétől a késztermék előállításáig és csomagolásáig számítógépes rendszerek felügyelik és támogatják.

A világ több mint 60 országában kiszolgált Ügyfelek lehető legmagasabb minőségű támogatása érdekében az új központ külön oktatási helyiséggel rendelkezik, ahol a helyi partnerek és a világ minden szegletéből érkező disztribútorok közvetlenül sajátíthatják el a szükséges termékismeretet.

Oktatóközpont

A gyártás automatizált, de természetesen számos munkatárs dolgozik azon, hogy az infrastruktúra megfelelően működjön.

A gyártórészleg
Számítógépes rendszer által vezérelt gyártás
A raktár

A lehető legjobb termék előállítására való törekvéshez elengedhetetlen a folyamatos tesztelés, egy-egy termék több tíz változat után kerül csak a végfelhasználók kezébe. Ezt a célt szolgálja a lélegzetelállító Fra-Ber Garage, egy teljesen felszerelt detailing studio a gyáron belül, ahol a fejlesztés alatt álló termékek élesben történő tesztelése zajlik.

Fra-Ber Garage

Külön öröm számunkra, hogy ahogyan mi családi vállalkozásként működünk disztribútorként 2013 óta, úgy a Fra-Ber Srl. is egy családi hagyományokon alapuló cég, ahol minden területért egy-egy családtag felel.

Fra-Ber Srl. – a családi vállalkozás