FRA-BER

Fra-Ber – a családi vállakozás

Szenvedély, tehetség, elkötelezettség és mindenek felett Család.

Így alakult meg a Fra-Ber Srl. 1992-ben.

A Fra-Ber alapítója Franco Berton, aki egy olyan céget álmodott meg, amely innovatív termékeket állít el?, és teljesen más szemlélettel közelíti meg a vegyipari szegmenst. Franco Berton inspirációja fiatalkorából származik, édesapja mellett egy autómosóban kezdett, majd egy nagy áruházlánc autóápolási termékeinek eladásáért felel?s vezet?je lett. Ez az utóbbi munkatapasztalat ébresztette rá arra, hogy a nagyközönség egyre változó és növekv? igényeinek kielégítésére innovatív termékek létrehozására van szükség, így kezd?dött Franco Berton kémikus pályafutása, s vele együtt a Fra-Ber innovatív, szabadalmaztatott termékeinek története.

A Fra-Ber gyárban minden fontosabb területet egy Berton családtag irányít, így minden nap minden munkatárs egy nagy család tagjának érezheti magát, nem csak egy óriásvállalat alkalmazottjaként. Minden munkatársat az a cél vezérel, hogy napról-napra újabb és jobb dolgok születhessenek.

A Fra-Ber mára egy nagy család lett, amely több mint 60 országban van jelen és termelésének 60%-át exportálja, Európába, Ázsiába, Afrikába, Dél-Amerikába, de még a Karibi-térségbe is. A felhasználók egy olyan céget ismerhettek meg, amely sosem áll meg az innovációval, a gyár a tapasztalatait a világ minden tájáról gy?jti, hogy folyamatosan az igényeknek leginkább megfelel? terméket alkothasson meg. Légy te is világméret? családunk tagja!