Rólunk

Rólunk

Cégünk 2013 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója az olasz Fra-Ber jármű- és épülethigiéniai termékeket előállító gyárnak. A Fra-Ber céghez hasonlóan családi vállalkozásként működünk alapításunk óta. Történetünk egészen 1996-ig nyúlik vissza, szenvedélyünk azóta töretlen az autóápolás iránt, napjainkig több száz Partnerünknek segítettünk elindítani autóápolási vállalkozását a kezdő és haladó ismeretek, technikák átadásával, Velük a kezdetektől mindig arra törekszünk, hogy hosszú távon, sikeresen tudjunk együtt dolgozni.

Apáról-fiúra

Cégünkben a tapasztalati tőke közel 25 éve halmozódik, a cég megálmodója és alapítója, Szirmai László, a szakmában töltött negyed évszázada alatt összegyűjtött minden tapasztalatát a cégben jelenleg tevékenykedő két fiának gyermekkoruk óta sikeresen adja át.

Innováció

               A Fra-Ber mottója az „ Innovative cleaning solutions”, ehhez hűen termékpalettánkat az állandó innováció és fejlődés jellemzi. Gyárunkkal karöltve igyekszünk versenyelőnyt biztosítani Partnereink számára azzal, hogy mindig új, jobb és gyorsabb megoldást keresünk az összes felmerülő munkafolyamatra, ezzel időt és pénzt spórolva meg számukra.

Jövőkép

               Ahogy az elmúlt 25 évben jelen voltunk a hazai piacon, úgy célunk a következő negyed évszázadban is aktív szereplőjének lenni az ágazatnak, folyamatosan fejlődve és egyre több elégedett Partnert magunk mögött tudva, ehhez stabil bázist biztosít több száz hazai ügyfelünk, valamint gyárunk több ezer ügyfele a világ több, mint 60 országában.

Minőség

               Nálunk a minőség az első, gyárunk szigorú minőségirányítási rendszer mentén működik, ez a minőségbiztosítás az alapanyagok beszerzésétől egészen a termékek Partnereinknek való átadásáig tart.