Szállítási feltételek

Kedves Partnereink!

Alább ismertetjük Szállítási Feltételeinket, mely eltérő lehet a rendelések összsúlyának függvényében:

Szállítás magánszemélyeknek:

Magánszemélyek részére kis kiszerelt, valamint magánszemélyek által is használható professzionális termékeinket 25 Kg összsúlyig GLS Futárral kézbesítjük, speciális esetben központilag szállítjuk.

A GLS Futárral történő szállítás díjai a következők:

2 kg-ig                 br. 1853 Ft

3 kg-ig                 br. 2021 Ft

5 kg-ig                 br. 2100 Ft

10 kg-ig               br. 2239 Ft

15 kg-ig               br. 2385 Ft

20 kg-ig               br. 2451 Ft

25 kg-ig               br. 2680 Ft

Szállítás professzionális felhasználóknak:

Professzionális felhasználók számára az alacsonyabb összsúlyú rendeléseket egyaránt szállítjuk GLS Futárral és központilag országos kiszállításunk, valamint Viszonteladóink által, törekedve a rendelt termékek Partnerünkhöz történő mihamarabbi kiszállítására. Nagyobb összsúlyú, és speciális szállítást igénylő termékeinket központilag szállítjuk, így ezekben az esetekben a szállítási idő hosszabb lehet az ÁSZF-ben megjelölttől. Amennyiben a rendelést az összsúly, vagy egyéb tényezők miatt nem GLS Futárral szállítjuk, a rendelés leadását követően a legrövidebb időn belül értesítjük erről a tényről, valamint a szállítási díj módosulásáról a Vásárlót.

Professzionális felhasználók számára központi szállítás esetén a szállításnak felső súlyhatára nincs, akár több tonna áru együttes leszállítására is van lehetőség!

A fentebb leírt szállítási díjak vonatkoznak professzionális felhasználóink számára is GLS Futárral történő szállítás esetén.