Területek, ahol számíthat ránk

Felhasználási területek, ahol számíthat ránk

Autómosók, autókozmetikák, detailerek:

Partnereink legnagyobb számban autómosót, autókozmetikát üzemeltetnek, számukra kulcsfontosságú a gyors és hatékony munkavégzés, valamint a költséghatékonyság. Részükre rendszeres kiscsoportos képzéseket biztosítunk, hogy támogassuk ?ket a folyamatos fejl?désben, amely elengedhetetlen napjaink versenygazdaságában. Ezen partnereink számára több alternatívát is tudunk kínálni az ECO vonalunktól egészen a prémium termékvonalainkig.

Önkiszolgáló autómosók:

Partnereink másik jelent?s körét önkiszolgáló autómosók alkotják. Itt létfontosságú olyan megoldásokat találnunk, amelyekkel az autómosójukba betér? laikus ügyfelek is hatékonyan, ugyanakkor biztonságosan tisztíthatják meg autójukat. Itt csak egy dobásunk van, ha egy ügyfél egyszer csalódik az egységben, utána már sokkal nehezebb lesz elnyerni bizalmát.

Autószalonok, autókereskedések:

Új autóknál különösen fontos megbízható termékeket alkalmazni, olyan termékeket, amelyek nem károsítják a kezelt felületeket. Éppen ezért rendelkezünk VDA A min?sített termékekkel is, hogy Partnereink ezen körének is segítségére tudjunk lenni. Folyamatos képzéseket és tanfolyamokat tartunk a javítóbázisokon, ahol pénzben mérhet? a munkafolyamatok gördülékeny haladása.

Szállítmányozó cégek:

Partnereink közt tudhatunk számos hazai- és nemzetközi viszonylatban is meghatározó szállítmányozó céget, akik évek óta elégedetten használják ár-érték arányban optimalizált termékvonalainkat.

Magánszemélyek:

Az otthoni felhasználók számunkra egyaránt fontosak, hiszünk abban, hogy attól, hogy csak a család egy, esetenként több autóját tisztítják otthon, ?k is megérdemlik azt, hogy a legjobb, profik által is el?szeretettel használt termékekkel dolgozhassanak, hogy élmény és kikapcsolódás legyen számukra a munka. Számukra a profi termékek alapjaiból összeállított, kisebb kiszerelésben elérhet? Hobby Line termékeinket ajánljuk.

Önnek is tudunk segíteni? Keressen minket bizalommal!